EILERT PILARM?

Som Sveriges - och antagligen världens - mest originelle tolkare av sånger som Elvis Presley gjort kända, har Eilert Pilarm i lika doser förbryllat och underhållit publiken i ett flera års tid nu.

Efter ett intensivt år med spelningar och föekomst i massmedia bestämde sig i december 1995 Eilert för att ta en paus från artisteriet.
I samma veva gav han ut sin första CD; "Greatest Hits". En CD som innehåller alla sånger han tidigare gett ut på tre kassetter; "Elvis I, "Elvis II" och "Elvis III". Kassetter som Eilert själv sålde i samband med framträdanden och via postorder.


CD:n väckte intresset hos det stora skivbolaget MCA, som kontrakterade Eilert för distribution av skivan - först och främst inom landets gränser, men med möjligheten till internationell lansering!

Jag hade i samma veva tänkt försöka lära mig lite HTML och hade hört Eilert utan att kunna hitta mer information om honom på Internet. Så fick jag idén till den här sidan!

Titta in då och då!

Per-Gunnar Eriksson.

P.S. This page is also available in ENGLISH!


Besökare

sedan 10 november 1997

Uppdaterad den 18 november 2001SENASTE NYTT:

* GOD JUL 15 NOVEMBER!

Idag släpptes Eilerts julskiva. Titel: "Eilerts Jul".
Låttitlar: Blue Christmas, There goes my everything, Take my hand, In my fathers house, Detroit city, How great thou are, Still natt, Han är min sång och min glädje, Barnatro, Jag har hört om en stad ovan molnen, När ljusen tändas därhemma, Nu tändas tusen juleljus, Luciasången, Pärleporten, O store Gud, Vi ska gå hand i hand, Ovan där och Blott en dag ett ögonblick i sänder.

Så här såg en annons ut i en branschtidning härom veckan:

 

 

* OFFICIELLT! EILERTS EGEN HEMSIDA UTE!

Jag har väntat på att den skulle dyka upp och nu är den här; Eilert Pilarms officiella hemsida. Bara på svenska ännu, men där finns det ljud och bild med mera. Plus möjligheten köpa signerade CD och skriva direkt till Eilert. Adressen är eilertpilarm.to !

Eilerts nya hemsida

* VAR KAN JAG KÖPA EN PILARM-CD?

Det är lätt hitta senaste Eminem, Britney Spears eller vad det nu kan vara som toppar försäljningslistorna. Men även om det skall gå att få skivbutiken att ta hem en CD med Eilert Pilarm, kan lösningen också vara att köpa den på nätet. Början till en liten inventering av skivförsäljare som säljer Eilerts CD hittar du här.

* FLER TURNÉDATUM!

Eilert flitiga turnerande under 2001 närmar sig en avrundning med välbehövlig semester stora delar av november och december. Men en och annan spelning blir det av ändå. Du kan läsa mer här!


FAKTA             DISKOGRAFI             LJUD             GÄSTBOK

Skriv gärna till pergunne@algonet.se

Vilken browser som 
helst!

Nej till frames!